Mensen die onze Herstelkliniek hebben bezocht.

GETUIGENISSEN

Onderstaand vindt u getuigenissen en beoordelingen van succesvolle cliënten die onze herstelkliniek hebben bezocht.

Als u meer wilt weten over onze Rehabilitatie- en Geestelijke Gezondheidskliniek, of ons wilt bezoeken, neem dan gerust contact met ons op.

Liberty Home is een zorginstelling voor secundaire zorg en een herstelkliniek die zich richt op sociale re-integratie en nuchter leven na het voltooien van een primair revalidatieprogramma voor Verslavingsherstel.

D, BELGIË – JUNI 2018 – ALCOHOLVERSLAVING

Aan iedereen die het kan helpen/betreft: ik leed meerdere jaren aan ernstig alcoholmisbruik. Ik weigerde te erkennen dat ik een probleem had. Mijn omgeving probeerde ontelbare keren te helpen. Zonder succes. Veel mensen hebben wel een familielid, vriend of kennis die hulp kan gebruiken. Helaas weten niet veel mensen hoe

Lees Verder »

S, KAAPSTAD – OKTOBER 2019 – HEROÏNE/SEKS/SHOPVERLSAVING

Ik verbleef drie maanden bij Liberty Home. Voordat ik naar Liberty kwam, was mijn leven een puinhoop en was mijn situatie hopeloos. Ik had geen hoop meer voor mezelf en mijn leven. Ik zat verstrikt in verschillende drugsverslavingen, seksuele verslavingen en veel ongepast gedrag. Ik probeerde deze verslavingen en negatieve

Lees Verder »

B,KAAPSTAD – JULI 2022 – MISBRUIK DRUGSVERSLAVING

Ik stond aan de start van mijn tweede poging tot herstel in behandelingscentra. Ik realiseerde me dat mijn gedrag het grootste probleem in mijn leven was. Ja, drugs hadden een negatieve invloed op mijn leven, maar mijn gedrag was de bron van mijn drugsmisbruik. Ik moest eerst mijn gedrag identificeren

Lees Verder »

N, KAAPSTAD, JULI 2022 – MISBRUIK DRUGSVERSLAVING

Liberty House – N Getuigenis Mijn verslavende gedrag en onvermijdelijke dieptepunt veroorzaakten een enorme opschudding. Niet alleen in mijn leven, maar ook voor familie en vrienden. De moeilijke beslissing om mezelf in behandeling te laten gaan was slechts de eerste stap naar herstel. Daarna bleken mijn toewijding en beslissing om

Lees Verder »

ANONIEM – KAAPSTAD, AUGUSTUS 2022 – ALCOHOLMISBRUIK

Nadat ik mijn eerste en enige primary behandelingscentrum had verlaten, had ik echt moeite om me aan te passen aan mijn nieuw leven zonder alcohol. Vier weken behandeling waren niet genoeg om mijn leven weer op te bouwen en mezelf opnieuw te integreren in de maatschappij. Ik realiseerde me dat

Lees Verder »

H – KAAPSTAD, 2021 – COCAÏNE, ALCOHOL, SEKSUEEL MISBRUIK

Mijn verhaal over herstel begon midden tijdens de COVID-19-pandemie. Mijn zus nam contact met me op en regelde een gesprek met Morgane. Ik kon niet naar Zuid-Afrika vliegen vanwege restricties. Hoewel ik niet naar Liberty Home kon, begeleidde Morgane me in de bijzondere wereld van afkickklinieken. Ik ging naar primary

Lees Verder »

L, KAAPSTAD – AUGUSTUS 2022 – ALCOHOLMISBRUIK

Ik heb onlangs een secundair programma van zes maanden afgerond bij Liberty Home voor alcoholverslaving. Liberty Home bood me een compleet herstelprogramma dat bestond uit: groepstherapie, één-op-één begeleiding, terugvalpreventie, bijeenkomsten en machteloosheids- en schadebehandelingen. Het ‘Liberty sober leven programma’ stelde me in staat om op afstand te blijven werken met

Lees Verder »

A, KAAPSTAD, OKTOBER 2022 – GOKVERSLAVING

8 jaar lang gebruikte ik meth en gokte ik. Ik was mezelf volledig verloren. Ik was in alle opzichten beschadigd en voelde mezelf leeg. Ik veroorzaakte eindeloos veel schade en chaos. Ik was voor niemand een aanwinst en ik had het gevoel geen geen waarde toe te voegen aan het

Lees Verder »

L, KAAPSTAD, OKTOBER 2022

Nadat ik 6 maanden in een primary care in Zuid-Afrika had doorgebracht, heb ik hard aan mezelf gewerkt. Ookal had ik een lange periode in primaire behandeling achter de rug, om mezelf de beste kans te geven om een onafhankelijk leven te leiden zonder te gebruiken, wist ik dat ik

Lees Verder »

JR, KAAPSTAD, 2022

Ik leidde een leven in constante angst. Angst voor oordelen, angst voor de toekomst, angst voor anderen… Hoewel mijn actieve verslaving zes jaar duurde, had ik altijd al het gedrag en de denkwijze van dat van een verslaafde. Al sinds ik een kind was. Obsessie en fantasie maakten deel uit

Lees Verder »

Voordat je gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van nieuws en updates over Liberty Home, vul dan hieronder je gegevens in om aan onze nieuwsbrief toegevoegd te worden. We zouden graag in contact blijven met degenen die dicht bij ons staan om te laten zien waar we mee bezig zijn, de vrijwilligersprogramma’s, dagelijkse activiteiten en positief nieuws!