A, KAAPSTAD, OKTOBER 2022 – GOKVERSLAVING

8 jaar lang gebruikte ik meth en gokte ik. Ik was mezelf volledig verloren. Ik was in alle opzichten beschadigd en voelde mezelf leeg. Ik veroorzaakte eindeloos veel schade en chaos. Ik was voor niemand een aanwinst en ik had het gevoel geen geen waarde toe te voegen aan het leven van anderen. Ik was het zo beu om een gevangene van mezelf te zijn. Ik wilde meer. Ik was klaar om te veranderen en om hieraan te werken. Toen ik bij Liberty aankwam, had ik net een basisbehandelingsprogramma van 15 maanden achter de rug.

Ik was overweldigd en wist niet wat ik kon verwachten. De aanpak bij Liberty was compleet anders dan wat ik gewend was. Liefde, geduld, vriendelijkheid en echte zorg op de meest authentieke plek. Wanneer ik zeg dat Liberty mijn leven heeft beïnvloed, meen ik dat. Het personeel heeft echt zoveel gedaan en heeft zo’n grote rol gespeeld in mijn verdere reis naar herstel. Iedereen die daar werkt heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik zal hen voor altijd dankbaar zijn. Vincent was mijn begeleider en heeft me geholpen om de persoon te worden die ik nu ben: vrij, met een prachtig leven. Een leven dat ik me voorheen nooit had kunnen voorstellen.

Voordat je gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van nieuws en updates over Liberty Home, vul dan hieronder je gegevens in om aan onze nieuwsbrief toegevoegd te worden. We zouden graag in contact blijven met degenen die dicht bij ons staan om te laten zien waar we mee bezig zijn, de vrijwilligersprogramma’s, dagelijkse activiteiten en positief nieuws!