ONS TEAM

Morgane

Regisseur

Morgane heeft haar aandeel in verslaving gezien. Ze overwon meerdere gewoonten, zoals een alcoholstoornis die haar verslavingen in haar thuisland niet wilde beëindigen, en zocht hulp in Zuid-Afrikaanse revalidatieklinieken. Vandaag is het haar missie om mensen met verslaving over de hele wereld te helpen. Ze is zelf trainer en studeert momenteel psychologie aan de Universiteit van Kaapstad, ze heeft reeds een diploma in Business Finance en Sciences & Economics.

Vincent

Regisseur

Vincent is een herstellende verslaafde die drugsverslaving heeft overwonnen en een leven vol ellende en disfunctioneren heeft achtergelaten, en vervolgens in een leven van herstel en overvloed is gesprongen. Vandaag wil hij zijn nieuwe kijk op het leven in de wereld delen en helpen bij het opnieuw integreren van lijdende verslaafden / alcoholisten in een nieuwe manier van leven. Herstel heeft Vicent een tweede kans op leven gegeven en hij neemt het niet aan als vanzelfsprekend.

Cindy

huis manager

Ik herstelde in 2013, nadat ik het einde van mijn weg met alcohol en drugs had bereikt. In herstel zijn heeft me een tweede kans in het leven gegeven en een geschenk dat ik zo graag wilde hebben. Door te werken aan het 12-stappenprogramma heb ik geleerd hoe ik weer moet leven en terug kan geven door de nog steeds lijdende verslaafde te helpen. Ik heb een sponsor en sponsors die mij verantwoordelijk houden voor vandaag. De ervaring en groei die ik heb opgedaan bij herstel geeft mij een uniek perspectief om mensen die nieuw zijn in het proces te helpen. Door als huis manager te werken, kan ik mijn passie nastreven en krijg ik die kans.

Chris

Raadgever - BAScoSci SACAP

Ik leef voor doel en betekenis. Ik geloof dat middelenmisbruik en andere psychische aandoeningen holistische en systemische uitdagingen zijn die het lichaam, de geest, het gezin en de samenleving aantasten. Middelenmisbruik en vele jaren van trauma en depressie speelden een belangrijke rol in wie ik was en wie ik nu ben geworden. Ik heb een rijke geschiedenis in middelen, verslavingen en de geestelijke gezondheidszorg en probeer anderen te helpen de betekenis in hun eigen leven te begrijpen en een doel en betekenis te vinden die hen zal helpen hun eigen leven te begrijpen. Therapie is waar mijn echte reis begon, en ik geloof dat hetzelfde voor jou kan gebeuren.

Darryn

herstel assistent

Na vele jaren in de greep van verslaving te hebben doorgebracht en het feit te hebben ontkend dat ik een probleem had, vond ik eindelijk uitstel van mijn ziekte in een fellowship van 12 stappen. Ik nam de beslissing om ervoor te zorgen dat geen enkele verslaafde ooit aan deze ziekte hoeft te overlijden, voor zover ik kon helpen. Mijn passie om anderen te helpen op hun herstelreis komt voort uit mijn dankbaarheid voor die van mij.

Ik ben een goede luisteraar en heb door mijn eigen ervaring met verslaving en herstel geleerd om liefdevol en aardig voor iedereen te zijn

Fred

Huisman

Fred is onze inwonende huishoudhulp. Hij repareert alles, maakt bedden op, poetst, draagt de tassen van de gast, doet de was van de gast en biedt ondersteuning - altijd met een glimlach en bereidwillig om te helpen op eender welke manier. Hij heeft een mooie instelling die perfect past bij de energie die we in huis hebben. Het is een meerwaarde Fred in ons team te hebben.

Cheyne

herstel assistent

Het vinden van herstel via de 12 stappen heeft me een leven gegeven waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kunnen hebben of verdienen. Het overbrengen van de boodschap aan anderen zoals ik is een van de grootste geschenken die ik heb in mijn nieuwe leven, vrij van de verschrikkingen van actieve verslaving. Het is een voorrecht en een genoegen om de meest kwetsbaren en aan het begin van hun reis naar herstel te helpen.

Ashley

herstel assistent

Marie

België beheerder

Hallo, mijn naam is Marie en ik ben verslaafd. Ik vond herstel met het 12-stappenprogramma. Sinds 2019 leef ik een schoon en sereen leven. Verslaving is een ziekte waar miljoenen mensen aan lijden. Ik ben dankbaar dat ik anderen kan helpen herstellen van deze ziekte als ik kan. De 12 stappen en therapie hebben me geholpen mijn ogen weer te openen. Vandaag ben ik blij om elke ochtend wakker te worden, naar anderen te luisteren, schoon te zijn, anderen te helpen, weer te leven. Ik heb mezelf de tijd gegeven om te genezen van mijn ziekte in Kaapstad en nu leef ik weer een schoon leven in België, iets waarvan ik dacht dat het nooit mogelijk was. Mijn droom is om anderen te helpen herstellen van een verslaving, ik wil iets teruggeven. Ik hoop de boodschap over te brengen aan de nog lijdende verslaafde.

Gigi

Therapie hond
Gigi is een speciaal onderdeel van ons team. Ze brengt rust en vrede bij de bewoners en gaat graag wandelen.