L, KAAPSTAD – AUGUSTUS 2022 – ALCOHOLMISBRUIK

Ik heb onlangs een secundair programma van zes maanden afgerond bij Liberty Home voor alcoholverslaving. Liberty Home bood me een compleet herstelprogramma dat bestond uit: groepstherapie, één-op-één begeleiding, terugvalpreventie, bijeenkomsten en machteloosheids- en schadebehandelingen. Het ‘Liberty sober leven programma’ stelde me in staat om op afstand te blijven werken met mijn werkgever. Het management moedigde bovendien alle bewoners aan om actief op zoek te gaan naar werk als integraal onderdeel van het herstelproces.

Morgane, Vincent en Cindy runnen samen een uitstekende re-integratievoorziening en voorzien de bewoners van de noodzakelijke hulpmiddelen voor herstel en een terugkeer naar een normaal leven. De faciliteiten in Liberty home zijn uitstekend en omvatten werkplekken voor bewoners, ruime slaapkamers, ontmoetingsruimtes, lounges en een grote keuken. Bewoners bereiden doordeweeks heerlijke maaltijden en nemen deel aan een braai op zondagavond.

Samengevat vond ik Liberty Home een “thuis weg van huis”. Het wordt professioneel gerund in alle opzichten waarbij er een constante focus is op het begeleiden van bewoners. Dit alles om te streven naar de vele voordelen die nuchterheid biedt.

Voordat je gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van nieuws en updates over Liberty Home, vul dan hieronder je gegevens in om aan onze nieuwsbrief toegevoegd te worden. We zouden graag in contact blijven met degenen die dicht bij ons staan om te laten zien waar we mee bezig zijn, de vrijwilligersprogramma’s, dagelijkse activiteiten en positief nieuws!