H – KAAPSTAD, 2021 – COCAÏNE, ALCOHOL, SEKSUEEL MISBRUIK

Mijn verhaal over herstel begon midden tijdens de COVID-19-pandemie. Mijn zus nam contact met me op en regelde een gesprek met Morgane. Ik kon niet naar Zuid-Afrika vliegen vanwege restricties. Hoewel ik niet naar Liberty Home kon, begeleidde Morgane me in de bijzondere wereld van afkickklinieken. Ik ging naar primary care in Schotland en Spanje voordat ik eindelijk naar Kaapstad kon reizen.

Toen ik aankwam, wist ik hoe ik clean moest blijven, maar in Liberty Home leerde ik deze kennis in mijn leven te implementeren terwijl ik mezelf pushte om te verbeteren wie ik ben.

Het feit dat ik geleidelijk mijn vrijheid terugkreeg, maakte het mogelijk om mijn fouten aan te pakken voordat ze me schade konden berokkenen.

Maar ik wil eindigen met het feit dat ik niet alleen clean ben, maar daarnaast ook gelukkig.

Voordat je gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van nieuws en updates over Liberty Home, vul dan hieronder je gegevens in om aan onze nieuwsbrief toegevoegd te worden. We zouden graag in contact blijven met degenen die dicht bij ons staan om te laten zien waar we mee bezig zijn, de vrijwilligersprogramma’s, dagelijkse activiteiten en positief nieuws!