Verslavingszorg en Geestelijke Gezondheidskliniek

PRIMAIRE ZORG

"Primaire zorg opent in juli 2024"

Liberty Home is nu een uitgebreide zorginstelling die zowel primaire als secundaire verslavingszorg biedt en een Geestelijke Gezondheidskliniek heeft. Onze primaire zorgfaciliteit voor drugsrehabilitatie en Geestelijke Gezondheidsstoornissen bevindt zich in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Om toegelaten te worden voor verslavingszorg, kan men direct ons primaire zorgprogramma ingaan, dat een 12-Stappen Fellowship omvat, of, indien al voltooid, doorgaan naar onze secundaire zorg voor verdere ondersteuning en herstel terwijl men vrij is van alle substanties. Toelating kan ook via een dokter voor Geestelijke Gezondheidsherstel.

Als u momenteel nog steeds actief verslaafd bent (dat betekent het gebruiken van enige substanties, zoals alcohol, drugs, voorgeschreven medicatie, seks & liefde, gokken, of codependentie): Liberty Home kan u helpen, te beginnen met onze primaire zorgfaciliteit.

Als u momenteel te maken heeft met geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie, angst, eetstoornissen, of andere psychologische kwesties, zijn wij uitgerust om uitgebreide genezing te bieden. Onze faciliteit in Kaapstad is ontworpen om een ondersteunende omgeving te bieden voor zowel fysiek als mentaal herstel. Neem contact met ons op om te praten met een van onze consulenten.

Wij bieden eerstelijnszorg voor verslavingen en geestelijke gezondheidsstoornissen rechtstreeks in onze faciliteit in Kaapstad, waarbij we nauw samenwerken met onze consulenten en herstelassistenten om een ​​uitgebreide aanpak te garanderen die is afgestemd op uw behoeften. We begeleiden uw herstelproces van begin tot eind, inclusief eerste consult/beoordeling, vervoer van en naar het vliegveld, en toelating.

We bieden een gratis evaluatie om de meest geschikte benadering voor uw behoeften te bepalen en om een ​​gepersonaliseerd herstelplan te ontwikkelen voor zorg na ontslag. Onze eerstelijnszorg is erop gericht individuen volledig te verwijderen uit hun dagelijkse gewoonten, omgeving en levensstijl, waarbij zowel verslavingen als geestelijke gezondheidsstoornissen worden aangepakt in een ondersteunende en helende omgeving.

Als medische zorg vereist is voordat iemand wordt toegelaten tot ons eerstelijnszorgprogramma, faciliteren we detoxificatie onder medisch toezicht in onze faciliteit in Kaapstad. Zodra stabiel, kunnen individuen beginnen met hun gepersonaliseerde eerstelijnszorgprogramma voor herstel van verslaving en geestelijke gezondheid.

Verslavingszorg is meer dan alleen de hierboven genoemde aspecten; verslaving is een gedragsziekte. Allereerst moeten we verwijderd worden van de ‘drug van keuze’ voordat we dieper kunnen ingaan op het gedragsaspect om onszelf te herontdekken. We moeten onszelf afvragen waarom we de dwang voelen om te gebruiken en op schadelijke manieren handelen om drugs te verkrijgen en te gebruiken.

Primaire verslavingsrehabilitatie is geen vakantie-uitje; het vereist hard werk om controle te krijgen over jaren van negatieve gewoonten en negatief denken. Het doel van primaire verslavingsrehabilitatie is om de mist voor het individu op te klaren.

Statistisch gezien hebben degenen die zich inzetten voor langdurige behandeling minder kans op terugval. Wij vinden het leggen van een sterke basis van onschatbare waarde om iemand te helpen zijn leven vanaf de grond opnieuw op te bouwen. De gelegde stenen en het cement worden dan onderdeel van een fundament dat sterk genoeg is om het leven aan te kunnen nadat men klaar is met hun behandeling. Doorgaans is een ideale behandelingsperiode 3-6 weken in Primaire verslavingsrehabilitatie, gevolgd door 2-4 maanden in secundaire zorg om echt alle benodigde hulpmiddelen te leren om op beide benen terug te keren in de samenleving.

TE VOLGENDE STAPPEN

Bel of mail ons

Zuid-Afrikaans nummer +27 62 021 0972 voor internationale gesprekken kunt u bellen via WhatsApp of ons Belgische nummer +32 476 01 05 55. U kunt ons ook e-mailen op [email protected]

Beoordeling / Evaluatie Gesprek

Begin met de Eerstelijnszorg

Begin uw eerstelijnszorg

We halen u op van het vliegveld en leveren u af bij een eerstelijns-zorginstelling. Wij zullen altijd periodiek met u opvolgen tijdens uw behandeling.

Begin uw secundaire zorg bij Liberty Home

We zullen een beoordeling / evaluatie gesprek met u opzetten om te beoordelen wat u nodig heeft en een behandelplan te maken.

Begin uw eerstelijnszorg

We halen u op van het vliegveld en leveren u af bij een eerstelijns-zorginstelling. Wij zullen altijd periodiek met u opvolgen tijdens uw behandeling.

Begin uw secundaire zorg bij Liberty Home

We zullen een beoordeling / evaluatie gesprek met u opzetten om te beoordelen wat u nodig heeft en een behandelplan te maken.

Vraag Om Hulp, en Wij Doen De Rest. Samen Kunnen We Verslaving Overwinnen

Voordat je gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van nieuws en updates over Liberty Home, vul dan hieronder je gegevens in om aan onze nieuwsbrief toegevoegd te worden. We zouden graag in contact blijven met degenen die dicht bij ons staan om te laten zien waar we mee bezig zijn, de vrijwilligersprogramma’s, dagelijkse activiteiten en positief nieuws!