Bekijk deze website in: Engels

Nieuwe website voor onze secundaire zorgfaciliteit!

Bezoek onze nieuwe website www.libertyhome.co.za!

Liberty Home in Kaapstad, Zuid-Afrika, is trots om de lancering van onze gloednieuwe website aan te kondigen! Bezoek www.libertyhome.co.za en begin vandaag nog met herstellen! Liberty Home is een secundaire zorgfaciliteit die gasten helpt die revalidatie hebben gevolgd voor verslaving aan narcotica, seks en alcohol. Liberty Home biedt 2 programma’s, namelijk sociale herintegratie en sober wonen. Elk programma biedt u nieuwe en opwindende mogelijkheden voor een sober en schoon levensstijl. Hulp zoeken voor verslaving is de eerste stap naar herstel. Verslaving overwinnen is niet gemakkelijk. Onze programma’s zijn ontworpen om u optimale begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens uw herstel. We specialiseren ons in diverse vormen van psychologische behandeling, namelijk dialectische gedragstherapie (BDT) en cognitieve gedragstherapie (CBT).

Liberty Home is gastheer voor een team van getrainde professionals en counsellors om u te assisteren tijdens uw herstelpad. Ons huis stimuleert familiewaarden en creëert een vrije sfeer waar we kunnen leren, onderwijzen en socialiseren in een schone sober leefomgeving. We bieden verschillende activiteiten en behandelingen die erop gericht zijn om uw verblijf en herstel zo comfortabel mogelijk te maken.

Verslaving komt in vele vormen, Liberty Home biedt ondersteuning voor:

  • Alcohol
  • Narcotica
  • Eetstoornissen
  • Misbruik van voorschrijvende medicatie
  • Seks- en liefdesverslaving
  • Intimiteitsstoornis
  • Co-afhankelijkheid
  • Gokverslaving
  • Overmatig oefenen
  • Dwangmatig winkelen

De toelatingscriteria voor beide programma’s zijn dat men schoon is van alle veranderde stemming stoffen en dat men een programma voor primaire zorg voor revalidatie van verslaving heeft voltooid.

In ons programma voor herintegratiezorg richten we ons op het gezond en productief zijn van onze cliënten voor zichzelf en de maatschappij. We geven gereedschap en kansen om een ​​vrijwilligersbaan, hobby of beroep te ontwikkelen. Dit is strikt gesuperviseerd en goedgekeurd door het therapeutische team. We bieden nog steeds een therapeutisch programma gedurende

de week (één therapeutische groep per dag), waarbij de focus ligt op het voorkomen van terugval en effectieve manieren om triggers en verlangens te overwinnen. Individuele sessies zullen nog steeds wekelijks worden gedaan om een ​​goede opvolging te hebben van de herintegratie van de cliënt in de maatschappij.

Voor meer informatie, bezoek www.libertyhome.co.za of neem contact met ons op via WhatsApp op +27 72 0877628.