S, september 2019 – Eetstoornis/Alcohol

Liberty Home kwam precies op het moment dat ik het nodig had op mijn pad. Ik realiseerde me dat ik een nieuwe aanpak nodig had en al snel, om te overleven. Ik was klaar. Maar hoe doe je het? Als jong Belgisch meisje kwam het lijden aan een alcoholverslaving in combinatie met een Liberty Home op mijn pad precies op het moment dat ik het nodig had.

Ik realiseerde me dat ik een nieuwe aanpak nodig had en al snel, om te overleven. Maar hoe doe je het? Als jong Belgisch meisje, lijdend aan een alcoholverslaving in combinatie met een eetstoornis, is het hard werken om de schijn op te houden. Mijn geest en mijn lichaam waren zo moe. Ik probeerde het alleen te doen, maar ik kon niet clean blijven. Bang, gebroken en eenzaam kwam ik aan in Zuid-Afrika.

Beetje bij beetje brachten de therapiesessies, sportactiviteiten mijn oude ik terug. Wat maakte dat ik mijn geloof het meest accepteerde? Omringd zijn met zoveel mooie mensen die mijn verhaal begrijpen en mijn verhaal leefden. Ik ben het LH-team eeuwig dankbaar, ze hebben me geholpen om uit te groeien tot een sterke vrouw die in staat is om de problemen van het leven met een heldere geest onder ogen te zien.