B – Augustus 2022 – Drugsverslaving

Komt in mijn tweede poging bij herstel- en behandelcentra. Ik realiseerde me dat mijn gedrag het grootste probleem in mijn leven was. Ja, drugs kunnen een negatieve invloed hebben op mijn leven. Maar mijn gedrag is de bron van mijn middelenmisbruik.
Ik moest eerst mijn gedrag identificeren en daarna mijn gedrag veranderen. Op een manier die mij en de mensen in mijn leven diende
Liberty gaf me inzicht in mijn fundamentele zelf, maar gaf me ook een veilig platform om uit te pakken en mijn gedrag te veranderen.
Wat me enorm veel vrijheid gaf, was het besef dat alle medewerkers die bij deze instelling betrokken zijn, echt een verschil willen maken. Ik heb instellingen gezien die stilzwijgend gehoor gaven aan de pijn en het lijden van verslaafden omdat het hun bedrijfsmodel diende.
Oprichters Vincent en Morgane geven er echt om. Ze zijn van plan de cyclus van verslaving te doorbreken en het zelfgevoel van individuen te herstellen. Om dan uit te rusten met de tools om met het leven om te gaan op de voorwaarden van het leven.
Hiervoor ben ik ongelooflijk dankbaar.
Ik heb alle tijd en alle liefde voor degenen die betrokken zijn bij zo'n bijzonder Huis.