SOBER HUIS GEBASEERD IN ZUID-AFRIKA

SOBER HUIS / SAFEHOUSE EN SECUNDAIRE ZORGFACILITEIT GEBASEERD IN KAAPSTAD

Ons Sober Home / Safehouse in Zuid-Afrika heeft veel te bieden. Een uitstekend klimaat, prachtige natuurgebieden, stranden en bergen. Liberty Home bevindt zich in een prachtige, vredige omgeving waar je het lawaai van het dagelijks leven kunt dempen. Te allen tijde zal je ondersteund worden door een team van ervaren professionals.

Herstellen in een veilige omgeving is de meest succesvolle manier om van verslaving af te komen – we hebben het zelf ervaren. Een rustige, veilige en anonieme haven minimaliseert de triggers die bij drugsgebruik komt kijken, hoewel het ze niet volledig wegneemt.

Ons doel is even simpel als complex: je voorbereiden op een clean en kalm leven met duurzaam resultaat op de lange termijn. Doorbreken van ontkenning is de eerste stap, gevolgd door een re-integratieplan dat uw kansen op volledig herstel maximaliseert.

SECUNDAIRE ZORGFACILITEIT GEBASEERD IN KAAPSTAD

Kaapstad

We zijn gevestigd in een chique en veilige buurt van Kaapstad, op slechts een paar minuten lopen van het strand. Liberty Home is afgezonderd en voortdurend beveiligd door gewapende hulpdiensten die in de buurt patrouilleren voor de veiligheid van onze bewoners.

Alle voorzieningen zijn goed bereikbaar. We hebben ziekenhuizen, artsen, winkelcentra, de oceaan en verschillende sportscholen.

Als je hulp zoekt, hopen we dat je je niet laat ontmoedigen door de afstand. Wij zorgen voor alle logistieke regelingen, vanaf het allereerste contact totdat je klaar bent om terug naar huis te gaan. Wij bieden alle luchthaven pick-ups en drop-offs.