ONS TEAM

Ons team van gekwalificeerde en ervaren counselors en ervaringsdeskundigen voor Sober Living in ons Safe House

Morgane

Directeur

Morgane heeft haar portie verslaving gezien. Ze overwon meerdere gewoontes, zoals een alcoholstoornis, een eetstoornis en een intimiteitsstoornis.
Omdat ze in haar thuisland (België) niet met haar verslavingen naar buiten wilde komen, zocht ze hulp in Zuid-Afrikaanse revalidatieklinieken.
Tegenwoordig is het haar missie om mensen over de hele wereld met een verslaving te helpen.
Ze studeert momenteel een Psychology Honours-programma aan de Universiteit van Kaapstad en heeft een bachelor en masters in Sciences & Economics

Vincent

Directeur

Vincent is een herstellende verslaafde die drugsmisbruik heeft overwonnen en een leven van ellende en disfunctie heeft achtergelaten, om vervolgens over te stappen naar een leven van herstel.
Nu wil hij zijn nieuwe kijk op het leven en de wereld delen, en helpen bij het re-integreren van lijdende verslaafden/alcoholisten in een nieuwe manier van leven. Zijn herstel heeft Vincent een tweede kans in het leven gegeven en hij neemt dit niet als vanzelfsprekend aan.

Cindy

Huis manager

In 2013 kwam ik in herstel nadat ik het einde van mijn weg bereikt had met alcohol en drugs.
Omdat ik aan het herstellen ben, heb ik een tweede kans in het leven gekregen; een geschenk dat ik zo graag wilde. Werken in het 12 Stappenprogramma heeft me geleerd weer te leven, en terug te geven, door de nog lijdende verslaafde te helpen. Ik heb een sponsor en sponsees die mij verantwoordelijk houden voor wat er vandaag gebeurd.
De ervaring die ik heb opgedaan in herstel, gaven me een uniek perspectief om degenen die nieuw zijn in het proces te helpen.
Door als huismanager te werken krijg ik de kans om mijn passie na te streven.

Chris

Counselor - BAscoSci SACAP

Ik leef voor doelen en betekenis. Ik geloof dat middelenmisbruik en andere psychische aandoeningen holistische en systemische uitdagingen zijn die van invloed zijn op het lichaam, de geest, het gezin en de samenleving.
Middelenmisbruik en vele jaren van trauma en depressie speelden een belangrijke rol in wie ik was en wie ik nu ben geworden. Ik heb een rijke geschiedenis in middelen, verslavingen en de geestelijke gezondheidszorg en probeer anderen te helpen de betekenis in hun eigen leven te begrijpen en een doel en betekenis te vinden die hen zal helpen hun eigen leven te bevatten. Therapie is waar mijn eerlijke reis begon, en ik geloof dat hetzelfde voor jou kan gebeuren.

Darryn

Ervaringsdeskundige

Na vele jaren in de greep van verslaving te hebben doorgebracht en het feit te hebben ontkend dat ik een probleem had, vond ik eindelijk uitstel van mijn ziekte in een fellowship programma van 12 stappen.
Ik nam de beslissing om, voor zover ik kon helpen, geen enkele verslaafde hoeft te overlijden aan deze ziekte. Mijn passie om anderen te helpen op hun herstelreis komt voort uit mijn dankbaarheid voor die van mij. Ik ben een goede luisteraar en heb door mijn eigen ervaring met verslaving en herstel geleerd om liefdevol en aardig voor iedereen te zijn

Fred

Huisman

Fred is onze huishouder en klusjesman. Hij repareert alles, maakt bedden op, maakt schoon, draagt ​​de tassen van de gasten, doet de was van de gasten en biedt ondersteuning – altijd met een glimlach en bereidheid om op elke mogelijke manier te helpen. Hij heeft een fijne instelling die perfect past bij de energie die we in huis hebben, en we hebben het geluk hem als onderdeel van het team te hebben.

Mia

Ervaringsdeskundige

Het is mijn passie om diegenen te helpen die van alle vrijheid zijn beroofd om te verhuizen naar een plek waar rust, doelgerichtheid, zelfbeheersing en geluk een mogelijkheid worden.
Ik heb gezien hoe het implementeren van het 12-stappenprogramma individuen in staat brengt om verslaving te overwinnen en een leven van betekenis terug te krijgen. Het is een voorrecht om mensen op weg te kunnen helpen.
Als ik niet bezig ben met mijn studie, kun je me vinden in de oceaan.

Ashley

Ervaringsdeskundige

Na jaren van middelenmisbruik vond ik herstel met behulp van het 12-stappenprogramma en de fellowship. Door dit proces is mijn leven enorm veranderd en is mijn leven gevuld met vreugde en dankbaarheid.
Ik geloof dat onbaatzuchtige dienstverlening aan anderen mijn manier is om dankbaarheid te tonen. Ik hoop anderen een boodschap van herstel te kunnen brengen en hen te helpen vinden wat ik heb gevonden.

Marie

België Coördinator

Hallo, mijn naam is Marie en ik ben verslaafd. Ik vond herstel met het 12-stappenprogramma. Sinds 2019 leef ik een schoon en sereen leven. Verslaving is een ziekte waar miljoenen mensen aan lijden.
Ik ben dankbaar dat ik anderen kan helpen herstellen van deze ziekte. De 12 stappen en therapie hebben me geholpen mijn ogen weer te openen. Vandaag ben ik blij om elke ochtend wakker te worden, naar anderen te luisteren, clean te zijn en anderen te helpen om weer te leven. Ik heb mezelf de tijd gegeven om te genezen van mijn ziekte in Kaapstad en nu leef ik weer een clean leven in België, iets waarvan ik dacht dat het nooit mogelijk was.
Mijn droom is om anderen te helpen herstellen van een verslaving; ik wil iets teruggeven. Ik hoop de boodschap over te brengen aan de nog lijdende verslaafde.

Gigi

Therapie Hond

Gigi is een speciaal lid van ons team. Ze brengt rust en vrede bij de bewoners en gaat graag wandelen.

Getuigenissen

Revalidatie programma’s

Langdurige behandelprogramma’s voor middelengerelateerde en verslavende aandoeningen kunnen zeer effectief zijn en doorgaans gericht zijn op het drugsvrij blijven en het hervatten van hun functie

Lees Verder»