ONS TEAM

Ons team van gekwalificeerde en ervaren counselors en ervaringsdeskundigen voor Sober Living in ons Safe House

Morgane

Directeur

BA & M.A. Sciences Economics [ULB – UGent] Major Psychology [UCT] BSocSc Hons Psychology [UCT]

Morgane heeft haar portie verslaving gezien. Ze overwon meerdere gewoontes, zoals een alcoholstoornis, een eetstoornis en een intimiteitsstoornis.
Omdat ze in haar thuisland (België) niet met haar verslavingen naar buiten wilde komen, zocht ze hulp in Zuid-Afrikaanse revalidatieklinieken.
Tegenwoordig is het haar missie om mensen over de hele wereld met een verslaving te helpen.

Vincent

Directeur

Vincent is een herstellende verslaafde die drugsmisbruik heeft overwonnen en een leven van ellende en disfunctie heeft achtergelaten, om vervolgens over te stappen naar een leven van herstel.
Nu wil hij zijn nieuwe kijk op het leven en de wereld delen, en helpen bij het re-integreren van lijdende verslaafden/alcoholisten in een nieuwe manier van leven. Zijn herstel heeft Vincent een tweede kans in het leven gegeven en hij neemt dit niet als vanzelfsprekend aan.

Cindy

Huis manager

In 2013 kwam ik in herstel nadat ik het einde van mijn weg bereikt had met alcohol en drugs.
Omdat ik aan het herstellen ben, heb ik een tweede kans in het leven gekregen; een geschenk dat ik zo graag wilde. Werken in het 12 Stappenprogramma heeft me geleerd weer te leven, en terug te geven, door de nog lijdende verslaafde te helpen. Ik heb een sponsor en sponsees die mij verantwoordelijk houden voor wat er vandaag gebeurd.
De ervaring die ik heb opgedaan in herstel, gaven me een uniek perspectief om degenen die nieuw zijn in het proces te helpen.
Door als huismanager te werken krijg ik de kans om mijn passie na te streven.

Fred

Huisman

Fred is onze huishouder en klusjesman. Hij repareert alles, maakt bedden op, maakt schoon, draagt ​​de tassen van de gasten, doet de was van de gasten en biedt ondersteuning – altijd met een glimlach en bereidheid om op elke mogelijke manier te helpen. Hij heeft een fijne instelling die perfect past bij de energie die we in huis hebben, en we hebben het geluk hem als onderdeel van het team te hebben.

Ashley

Ervaringsdeskundige

Na jaren van middelenmisbruik vond ik herstel met behulp van het 12-stappenprogramma en de fellowship. Door dit proces is mijn leven enorm veranderd en is mijn leven gevuld met vreugde en dankbaarheid.
Ik geloof dat onbaatzuchtige dienstverlening aan anderen mijn manier is om dankbaarheid te tonen. Ik hoop anderen een boodschap van herstel te kunnen brengen en hen te helpen vinden wat ik heb gevonden.

Gigi

Therapie Hond

Gigi is een speciaal lid van ons team. Ze brengt rust en vrede bij de bewoners en gaat graag wandelen.

Getuigenissen

Rehabilitatieprogramma’s

Langere behandelprogramma’s voor problemen met stoffen en verslavingsstoornissen kunnen zeer effectief zijn en richten zich vaak op het blijven vrij zijn van drugs en het

Lees Verder»