GEVESTIGD IN ZUID-AFRIKA

Herstellen in een veilige omgeving is de meest succesvolle manier om verslaving te overwinnen – we hebben het zelf uit de eerste hand ervaren. Een vredige, beschermde en anonieme veilige haven minimaliseert de triggers van je verslaving, maar elimineert ze niet volledig.

Zuid-Afrika heeft veel te bieden en is een ware verademing. Een uitstekend klimaat, de prachtige natuurgebieden, stranden en bergen. Liberty Home bevindt zich in een prachtige, rustige omgeving waarbij je de rust kan vinden in de drukte van het dagelijkse leven.

Kaapstad

We bevinden ons in een chique en veilige wijk van Kaapstad, op slechts een paar minuten lopen van het strand. Het huis is afgesloten en beveiligd door gewapende hulpdiensten die in de buurt patrouilleren voor de veiligheid van de bewoners te garanderen.

Alle voorzieningen (winkelcentra, sportscholen, de oceaan, artsen en ziekenhuizen) zijn gemakkelijk bereikbaar.

Als je hulp zoekt, laat je dan niet ontmoedigen door de afstand. Wij zorgen voor alle logistieke arrangementen, van het begin tot het moment dat u weer naar huis gaat. Wij bieden alle ophaal- en wegbrengdiensten van de luchthaven.