Eerste Zorg

Liberty home is een tussenhuis; daarom moet men, om te worden toegelaten, een eerstelijnszorgprogramma hebben gevolgd en vrij zijn van alle stoffen. Als u momenteel nog steeds actief verslaafd bent
(dat betekent het gebruik van alle middelen, d.w.z. alcohol, drugs, voorgeschreven medicijnen, seks en liefde, gokken, medeafhankelijkheid]: Liberty Home kan u ook helpen.

We bieden de eerstelijnsbehandeling aan via verschillende eerstelijnsinstellingen waar we nauw mee samenwerken. Wij begeleiden uw herstelproces van begin tot eind [eerste gesprek/assessment, vervoer van en naar de luchthaven & toelating…].
We bieden een gratis evaluatie om de beste primaire instelling voor u te bepalen en een herstelplan op te stellen voor postprimair ontslag.
Eerstelijnszorg is aanwezig om individuen te verwijderen van hun giftige gewoonten en levensstijl. Als medische tussenkomst nodig is voordat hij wordt opgenomen in een programma voor eerstelijnszorg, wordt de persoon in de primaire instellingen waarmee we werken eerst naar detox gestuurd onder toezicht van medisch opgeleide professionals, artsen, psychiaters, enz. Zodra de persoon stabiel is, hun primaire programma zal beginnen.

Als u Zuid-Afrikaans bent en medische hulp [ziekenhuisverzekering] hebt, kunnen we ervoor zorgen dat uw eerstelijnszorgprogramma wordt gedekt door medische hulp [afhankelijk van uw plan].

Verslaving is meer dan alleen de hierboven genoemde dingen; verslaving is een gedragsziekte. Ten eerste moeten we worden verwijderd van de 'drug naar keuze' voordat we dieper gaan kijken naar het gedragsaspect om onszelf te herontdekken. We moeten ons afvragen waarom we dwangmatig moeten gebruiken of handelen op de manieren die we doen.

Eerstelijnszorg is geen vakantie-uitje; er is hard werk voor nodig om de jaren van negatief denken en gewoonten te verwijderen. De eerstelijnszorg is er om het individu te helpen bij het opruimen van de mist.

Statistisch gezien hebben degenen die zich inzetten voor langdurige behandeling minder graag een terugval. We zien het als het leggen van een goede basis om iemand te helpen hun leven van de grond af opnieuw op te bouwen. De gelegde stenen en cement zijn sterk genoeg om het leven op de voorwaarden van het leven aan te kunnen als men eenmaal klaar is met hun behandeling. Typisch, en ideale behandelingsperiode is 3-6 weken in een eerstelijnszorg gevolgd door 2-4 maanden in een tweedelijnszorg om echt alle tools te leren die nodig zijn om weer te re-integreren in de samenleving.

TE VOLGEN STAPPEN

Bel of mail ons

Zuid-Afrikaans nummer +27 62 021 0972 bel voor internationale gesprekken via WhatsApp
of ons Belgische nummer +32 476 01 05 55 u kunt ons ook e-mailen op info@libertyhome.co.za

Beoordeling / Evaluatie

We zullen een beoordeling / evaluatie opzetten om te beoordelen wat u nodig heeft en een voorstel voor een behandelplan met alle logistiek inbegrepen

Begin uw eerstelijnszorg

We halen u op van het vliegveld en leveren u af bij de eerstelijnszorginstelling en volgen u periodiek op tijdens uw behandeling.

Begin uw secundaire zorg met Libertyhome


We regelen de overdracht naar Liberty Home zodra u uw eerstelijnszorgprogramma hebt voltooid.

Neem contact op, en wij doen de rest.
Samen kunnen we een verslaving overwinnen