Geverifieerd als een van ’s werelds beste afkickklinieken

5 Boulder Rd, 

Marina Da Gama, 

Cape Town, 

7945

February  23, 2022

Verified as one of the World’s Best Rehabs

Liberty Home in Cape Town, South Africa, is excited to announce our verification as one of the world’s best secondary and sober living rehabs. We received this verification on 14 February 2022. We are honoured to receive this recognition from such a prestigious website. We look forward to continuing to provide world-class rehabilitation and care.

 

Liberty Home is situated in Cape Town, South Africa, and provides a unique secondary rehab experience to clients from all over the globe. The luxury rehab is different from other recovery clinics and the facility’s unique clinical approach helps clients maintain sobriety and reintegrate into their daily lives. Before entering Liberty Home, you must complete primary care. In addition, you will need to test negative for drugs and alcohol before being fully admitted to Liberty Home. 

 

The rehab provides tailored treatment programs for clients with a wide range of addictions. Liberty Home works with residents suffering from alcohol, narcotics, eating disorders, prescription medicine abuse, sex addiction, gambling addiction, and more issues. Liberty Home’s team is made up of highly-qualified social workers and experts capable of guiding you to living a sober life.

 

Visit our website for more information. https://libertyhome.be or https://libertyhome.co.za.

You can email us at info@libertyhome.co.za or call us: South African number +21 300 3455/+27 62 021 0972 for international calls, please phone via WhatsApp, or our Belgium number +32 476 01 05 55 

 

 

 

 

 

 

 

5 Boulder Rd, 

Marina Da Gama, 

Cape Town, 

7945

 

 

23 februari 2022

 

Geverifieerd als een van ’s werelds beste afkickklinieken

Liberty Home in Kaapstad, Zuid-Afrika, is verheugd om onze verificatie aan te kondigen als een van ’s werelds beste secundaire en nuchtere afkickklinieken. Deze verificatie ontvingen wij op 14 februari 2022. We zijn vereerd deze erkenning van zo’n prestigieuze website te mogen ontvangen. We kijken ernaar uit om revalidatie en zorg van wereldklasse te blijven bieden.

 

Liberty Home is gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika, en biedt cliënten van over de hele wereld een unieke secundaire revalidatie-ervaring. De luxe revalidatiekliniek is anders dan andere herstelklinieken en de unieke klinische benadering van de faciliteit helpt cliënten om nuchter te blijven en te re-integreren in hun dagelijks leven. Voordat u Liberty Home binnengaat, moet u eerstelijnszorg voltooien. Bovendien moet u negatief testen op drugs en alcohol voordat u volledig wordt toegelaten tot Liberty Home.

 

De afkickkliniek biedt behandelprogramma’s op maat voor cliënten met een breed scala aan verslavingen. Liberty Home werkt met bewoners die lijden aan alcohol, verdovende middelen, eetstoornissen, misbruik van voorgeschreven medicijnen, seksverslaving, gokverslaving en meer. Het team van Liberty Home bestaat uit hooggekwalificeerde maatschappelijk werkers en experts die u kunnen begeleiden naar een nuchter leven.

 

Bezoek onze website voor meer informatie. https://libertyhome.be of https://libertyhome.co.za.

U kunt ons een e-mail sturen op info@libertyhome.co.za of ons bellen: Zuid-Afrikaans nummer +21 300 3455/+27 62 021 0972 voor internationale gesprekken, bel dan via WhatsApp, of ons Belgische nummer +32 476 01 05 55