Sober leven

Sober leven is meer dan alleen isolatie van alles wat je vroeger wist. Bij Liberty Home bieden we een veilige haven waar men kan floreren. We vertrouwen niet op gescripte herstelmethoden. Bij Liberty geloven we in alle eerlijkheid in onderwijzen, begeleiden en leren door het goede voorbeeld. We proberen u te laten zien dat schoon worden en drugsvrij leven niet alleen haalbaar is; het kan gelukkig.

 

In het begin kan een nuchter leven moeilijk zijn, ons Sober Living-programma is ontworpen om je de vrijheid te geven om je eigen persoon te zijn en je nuchterheid te behouden in een huis vol gelijkgestemde en zorgzame individuen op hetzelfde pad naar herstel als jij bent . Bij Liberty treden we op als een groep die elkaar in staat stelt te slagen, van klusjes tot sociale evenementen, alles wordt samen als een eenheid gedaan.

 

Ons team bij Liberty heeft dit pad allemaal eerder bewandeld en heeft hun verslavingen overwonnen en zal u naar uw doelen leiden. Het is onze filosofie om zonder oordeel te delen en elkaar te helpen op de wagen te blijven. Dit bereiken we door ons beproefde programma dat tot veel succesverhalen heeft geleid.

 

Een Secundaire Zorginstelling of Sober Living Home, zoals Liberty Home, zorgt voor elk van zijn bewoners als familie en helpt bij het handhaven van een nuchtere levensstijl door u te leren dat er meer te doen is dat gezonder en beter voor u is. Om een ​​Liberty Home te blijven, moet men een primaire revalidatiecursus hebben gevolgd in een revalidatiecentrum. Daarna kunnen bewoners instromen in ons re-integratieprogramma.

 

Ons Sober Living-programma omvat:

Accommodatie

Sereniteit

Ontbijt 7/7 & Diner 5/7

Therapeutische taken & koken

Willekeurige drugs- en alcoholtesten

1 Community groepssessies

1 Terugvalpreventiegroep

12-stappenprogramma & bijeenkomsten

Verplichte BRAAI gevolgd door levensverhaal binnenshuis

Volledige toegang tot WIFI (FIBRE)

 

Om een ​​Liberty Home te blijven, moet men een primaire revalidatiecursus hebben gevolgd in een revalidatiecentrum. Waarna bewoners kunnen intrekken in ons sobere woonprogramma. Vertrouw op Liberty Home om u te helpen op uw pad naar herstel. Ga voor meer informatie naar www.libertyhome.co.za. Liberty home is een secundaire zorginstelling in Kaapstad, Zuid-Afrika en biedt behandeling en ondersteuning in het Engels, Afrikaans, Nederlands en Frans.