nieuwe Website voor onze tweedelijns zorginstelling!

Liberty Home in Kaapstad Zuid-Afrika kondigt met trots de lancering van onze gloednieuwe website aan! Kijk op www.libertyhome.be en start vandaag nog met herstellen! Liberty Home is een secundaire zorginstelling die gasten helpt die rehabilitatie hebben gevolgd voor verslaving aan verdovende middelen, seks en alcohol. Liberty Home biedt 2 programma’s aan namelijk Sociale Reïntegratie en Sober Wonen. Elk programma biedt u nieuwe en opwindende kansen op een nuchtere en schone levensstijl. Hulp zoeken bij verslaving is de eerste stap naar herstel. het overwinnen van een verslaving is niet gemakkelijk. Onze programma’s zijn ontworpen om u tijdens uw herstel optimaal te begeleiden en te ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van psychologische behandeling, namelijk Dialectische Gedragstherapie (BDT) en Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

 

Liberty Home biedt onderdak aan een team van getrainde professionals en counselors om u te helpen op uw weg naar herstel. Ons huis in stills familiale waarden door het creëren van een vrije sfeer waar we kunnen lesgeven, leren en socialiseren in een schone, sobere leefomgeving. Wij bieden verschillende activiteiten en behandelingen aan om uw verblijf en herstel zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Verslaving komt in vele vormen, Liberty Home biedt ondersteuning bij:

Alcohol

Verdovende middelen

Eet stoornissen

Medicatiemisbruik op recept

Seks- en liefdesverslaving

Intimiteitsstoornis

Mede-afhankelijkheid

Gokverslaving

Over-oefening

Dwangmatig winkelen

 

De innamecriteria voor beide programma’s zijn vrij zijn van alle stemmingswisselingen en het hebben afgerond van een eerstelijnszorgprogramma voor revalidatie van verslaving.

In ons programma Reïntegratiezorg richten we ons erop dat de cliënten gezond en productief zijn voor zichzelf en de samenleving. We geven tools en kansen om een ​​vrijwilligersbaan, een hobby of een roeping te ontwikkelen. Dit wordt streng gecontroleerd en goedgekeurd door het therapeutisch team. We bieden nog steeds een therapeutisch programma doordeweeks (één therapeutische groep per dag), dat zich richt op het voorkomen van terugval en op effectieve middelen om triggers en onbedwingbare trek te overwinnen. Om de re-integratie van de cliënt in de samenleving goed op te volgen, zullen nog steeds wekelijks één-op-één sessies plaatsvinden.

Voor meer informatie, bezoek www.libertyhome.be, of neem contact met ons op via WhatsApp op +27 72 0877628.