Bekijk deze website in: Engels

LIBERTY HOME OPENT NIEUWE SECUNDAIRE ZORGINSTELLING IN BELGIË OM DRUGSVERSLAVING EN GEESTELIJKE GEZONDHEIDSPROBLEMEN AAN TE PAKKEN

We zijn verheugd aan te kondigen dat we de grens oversteken en nieuwe wortels in België planten. We zijn enthousiast om onze holistische benadering van het behandelen van drugsverslaving en geestelijke gezondheidsstoornissen dichter bij degenen te brengen die het nodig hebben.

Waarom België België, met zijn lappendeken van culturen en diepgewortelde geschiedenis, is een van de mooiste bestemmingen ter wereld. Maar net als overal heeft het zijn uitdagingen, vooral op het gebied van geestelijke gezondheid en verslaving.

Daarom is er behoefte aan een meer op maat gemaakte, empathische en geïndividualiseerde benadering van secundaire zorg.

Onze beslissing om België ons volgende thuis te noemen was niet willekeurig. Ons doel is om een blijvende impact te maken waar het het meest nodig is. Het land staat bekend om zijn progressieve gezondheidszorgsysteem en er is een grote vraag naar hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg.

Onze nieuwe faciliteit zal een veilige haven zijn voor mensen die worstelen met verslaving of geestelijke gezondheidsstoornissen. We geloven in het bieden van onze patiënten een kans om hun weg naar herstel te beginnen op een plek waar ze zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelen.

Een Verzorgend Thuis Voor Uw Unieke Herstelreis Bij Liberty Home begrijpen we dat iedereen uniek is, met een persoonlijk verhaal dat helemaal van hen is. Daarom is onze behandeling net zo individueel als u.

We bieden gepersonaliseerde zorgplannen die aansluiten bij uw unieke behoeften en herstelreis. Wanneer u deel uitmaakt van de Liberty Home-familie, ontvangt u:

 • Comfortabele accommodatie
 • Sereniteit
 • Ontbijt en avondeten
 • Therapeutische taken & koken
 • Willekeurige drugs- & alcoholtesten (inclusief willekeurige kamerzoekactie)
 • Een-op-een sessies met een toegewijde counselor (extra sessies brengen extra kosten met zich mee)
 • 12-stappenprogramma & bijeenkomsten (inclusief toezicht met Recovery Assistant)
 • Verplichte BRAAI gevolgd door het binnenleven verhaal
 • Voedingsdeskundige eenmaal/week + maaltijdplan (extra kosten van toepassing)
 • Gemeenschapsgroepen
 • Doelengroep en onderwerp
 • Ondersteuning bij terugvalpreventie
 • Een machteloze & schadegroep
 • Een fysieke activiteit
 • Een personal trainer op aanvraag (extra kosten van toepassing)
 • Volledige toegang tot WIFI
 • Toegang tot een veilige en verzorgende omgeving

We geloven ook dat een veilige en verzorgende omgeving essentieel is voor herstel. Onze nieuwe Belgische faciliteit is gelegen in een mooie, vredige omgeving. We hebben ook een team van toegewijde en meelevende medewerkers die u helpen op uw weg naar herstel.

Bij Liberty Home gaat het niet alleen om de zorg. Het gaat om de gemeenschap. We willen ervoor zorgen dat mensen hun ervaringen openlijk kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen. Dit gemeenschapsgevoel vormt een kernonderdeel van onze missie en bevordert een verzorgende ruimte waar bewoners samen kunnen genezen.

Hoe Liberty Home Onafhankelijkheid En Re-integratie Bevordert De voordelen van secundaire zorginstellingen zoals Liberty Home gaan veel verder dan het individu. We gebruiken begeleide ondersteuning en voortdurende zorg om mensen te helpen de controle over hun leven terug te krijgen en actieve leden van hun gemeenschap te worden. En dit kan leiden tot veel positieve economische en sociale voordelen.

We werken ook samen met onze patiënten om hen te helpen terugvalpreventieplannen te ontwikkelen, zodat ze een lang en gezond leven in nuchterheid kunnen leiden.

We zijn verheugd om onze nieuwe faciliteit in België te openen. We staan te popelen om mensen te helpen die worstelen met drugsverslaving en geestelijke gezondheidsstoornissen. Onze aanpak is gebaseerd op persoonlijke vrijheid, autonomie, geïndividualiseerde zorg en gemeenschapsondersteuning. We hebben het ontworpen om genezing en groei te brengen voor degenen die het nodig hebben.

Om meer te weten te komen over onze nieuwe faciliteit en hoe u deel kunt uitmaken van deze transformerende reis, volg ons op sociale media.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet dit te delen met uw vrienden en geliefden. Samen kunnen we een verschil maken.