Bekijk deze website in: Engels

Eerstelijnszorg Eerstelijnszorg

VOOR Eerstelijnszorg

Eerstelijnszorg en Psychiatrische Rehabilitatiekliniek

Eerstelijnszorg

Liberty Home Clinic is een vooraanstaand centrum voor verslavings- en geestelijke gezondheidszorg waar elke patiënt de persoonlijke ondersteuning krijgt die ze nodig hebben. Onze rehab faciliteit is gelegen in een serene, privéomgeving in het chique gebied Marina Da Gama in Kaapstad, en wordt bemand door een meelevend team van multidisciplinaire experts, velen van hen hebben hun eigen herstelervaringen en een oprecht engagement om anderen te helpen genezen.

Herontdek Je Leven bij Liberty Home Clinic —
Een Primair Revalidatiecentrum in Zuid-Afrika


Begin je reis naar genezing en vernieuwing met Liberty Home Clinic. We reiken met empathie uit naar degenen die worstelen met verslaving, en bieden een op maat gemaakt programma dat hoop biedt voor een betere toekomst. Bij Liberty Home Clinic is herstel meer dan een doel – het is een transformerende reis naar een leven vrij van de lasten van verslaving. Onze aanbiedingen omvatten uitgebreide programma’s voor drug- en alcoholrehabilitatie. Of je nu ondersteuning nodig hebt voor je geestelijk welzijn, alcoholherstel, drugbehandeling, of een veilige ruimte om van stoffen af ​​te zien in Zuid-Afrika, Liberty Home Clinic staat voor je klaar.

Alcohol- en Drugsrehabilitatie in Zuid-Afrika:
Op Maat Gemaakte Zorg voor Holistisch Herstel

Ervaar een gepersonaliseerde benadering van rehabilitatie bij Liberty Home Clinic, waar ons toegewijde team de uniekheid van de strijd van elke individu met verslaving erkent. Onze primaire zorgfaciliteit in Zuid-Afrika richt zich op holistisch herstel dat de fysieke, emotionele en psychologische aspecten van herstel omvat. Met behulp van op bewijs gebaseerde methoden leiden we onze cliënten naar blijvende verandering, waarbij veerkracht en zelfontdekking worden gekoesterd terwijl ze een meer doelgerichte toekomst opbouwen.

Ontdek de mogelijkheden van herstel met onze gespecialiseerde programma’s, waaronder alcohol detox en uitgebreide drugrehabilitatie. We zijn toegewijd om je te helpen verslaving te overwinnen en de basis te leggen voor een gezonder, bevredigender leven.

Privé Rust voor Vertrouwelijk Herstel

Bij Liberty Home Clinic kun je je terugtrekken in een rustige, discrete, veilige en niet-institutionele omgeving. Onze privé-rehabilitatiekliniek in Kaapstad biedt de persoonlijke ruimte die je nodig hebt om jezelf te herontdekken en je te concentreren op je herstel, vrij van externe druk.

Onze alcohol- en drugsrevalidatiecentrum biedt een afgelegen toevluchtsoord waar cliënten deelnemen aan therapeutische activiteiten, groepssessies en privécounseling. Met een toewijding aan vertrouwelijkheid zorgt Liberty Home Clinic ervoor dat je pad naar herstel zowel vredig als volledig ondersteund is.

Empowerment door Terugvalpreventie en Counseling

Liberty Home Clinic gaat verder dan direct herstel en biedt een alomvattende benadering van blijvende nuchterheid. Ons samenwerkende team ontwerpt gepersonaliseerde terugvalpreventieplannen, waarbij cliënten worden uitgerust met strategieën om de dagelijkse uitdagingen na de rehabilitatie aan te kunnen.

Naast onze geprezen programma’s bieden we gespecialiseerde drugscounseling om de onderliggende oorzaken van verslaving aan te pakken. Door middel van counseling en standvastige ondersteuning krijgen cliënten inzichten en coping-strategieën om een ​​solide basis te leggen voor een veerkrachtig, blijvend herstel.

Neem Contact Op Met Ons Medelevende Team

Als jij of een geliefde op zoek is naar een weg naar herstel, neem dan contact op met ons zorgzame team. Jouw eerste stap naar een betere toekomst begint bij Liberty Home Clinic, waar je vernieuwde hoop kunt vinden en blijvende verandering kunt omarmen.

ONS TOELATINGS- PROCES

Stap 1 - Bel of Mail ons

Neem contact op met een van onze verslavingsbehandelingsprofessionals via telefoon of e-mail.

Zuid-Afrikaans nummer +27 62 021 0972 voor internationale oproepen bel via WhatsApp of ons Belgische nummer +32 476 01 05 55, je kunt ons ook e-mailen op [email protected]

Je kunt ook je gegevens achterlaten via het onderstaande formulier en we nemen graag contact met je op.

Stap 2 - Beoordeling / Evaluatie

Een vertegenwoordiger van Liberty Home Clinic of een Case Manager zal een initiële beoordeling uitvoeren om het geschikte behandelplan en de beste faciliteit voor jou of je geliefde te bepalen.

Na acceptatie zal het Klinisch Hoofd of de Klinisch Directeur van Liberty Home ook een intakebeoordeling uitvoeren.

Het is belangrijk op te merken of er medicijnen nodig zijn voor de cliënt.

Stap 3 - Goedkeuring & Reizen

Na de bevestiging van uw toelating tot Liberty Home Clinic, zullen we uw financieringsdetails finaliseren en alle benodigde papierwerk afronden.

Liberty Home kan u helpen met het regelen van uw reis, inclusief vluchten, visa en vervoer van en naar het vliegveld. Dit is echter niet inbegrepen in het pakket.

Bij aankomst ontvangt u een VISA voor 90 dagen voor uw herstelperiode. Als u uw verblijf wilt verlengen, kan ons team daarna helpen met de nodige regelingen.

Stap 4 - Voorbereiden op Opname

We zijn enthousiast dat je begint aan je Primaire Zorgbehandeling in de prachtige stad Kaapstad, Zuid-Afrika. Terwijl je je voorbereidt op je reis, pak alsjeblieft een verscheidenheid aan kleding in die geschikt is voor lichaamsbeweging, uitstapjes en comfort. Houd er rekening mee dat tijdens de wintermaanden de temperaturen kunnen dalen, dus warme kleding is essentieel.

Vergeet niet je persoonlijke toiletartikelen en wat zakgeld voor excursies mee te nemen.

Heb een goede vlucht en we zien je wanneer je hier bent.

Bij je aankomst op de luchthaven van Kaapstad staat ons team klaar om je te begroeten en je naar de primaire zorgfaciliteit te brengen. Je behandelplan omvat 6 weken primaire zorg gevolgd door 2 weken herintegratiezorg, waarbij we periodiek contact met je zullen opnemen om je voortgang en comfort te controleren. We kijken ernaar uit om je elke stap van de weg te ondersteunen.

Neem Contact Op, En Wij Doen De Rest. Samen Kunnen We Verslaving Overwinnen.